Güreşçiler er meydanına çıkıyor

11-09-2014 Belediyesi, bu yıl 10.’su gerçekleştirilecek olan Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne ev sahipliği yapacak. Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri

Güreşçiler er meydanına çıkıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl 10.’su gerçekleştirilecek olan Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne ev sahipliği yapacak. Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreşler, 13 Eylül 2014 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Yalıntaş Futbol Sahası’ndaki şampiyonada güreşçiler 13 kategoride er meydanına çıkacak. 14 Eylül Kurtuluş Bayramı’nın şenlik havasında geçeceğini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, güreş severlerin merakla beklediği etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Başkan Kurtulan; “ ‘Küçük Kırkpınar’ olarak bilinen geleneksel Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ata sporumuzu daha büyük kitlelere ulaştırarak, yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.