Grip ve Domuz Gribi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

08-12-2009 ve Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğince ilçemizde Grip ve Domuz Gribi hakkında bilinmesi gerekenler ve önlemleriyle ilgili bilgilendirme paneli düzenleniyor. Düzenlenecek olan

Grip ve Domuz Gribi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Belediyemiz ve Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğince ilçemizde Grip ve Domuz Gribi hakkında bilinmesi gerekenler ve önlemleriyle ilgili bilgilendirme paneli düzenleniyor.

Düzenlenecek olan panelde; Grip Nedir?, Gribin etkileri nelerdir?, Korunmak için neler yapalım?, Gripte hangi belirtilerde acil tıbbi yardım isteyelim?, Başkalarına hastalık bulaştırmamak için ne yapalım? Soruları yanıt bulacak.

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Handan Ata ve Ebe Hilal Çelik’in katılımlarıyla 10 Aralık 2009 Perşembe günü akşamı saat 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panel ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.