Göz ve Kemik Ölçümü Sağlık Taramaları Başladı

14-09-2009 Belediyesi Yerel Gündem 21, Doruk Tıp Merkezi ile Cerrahi Merkezi Sağlık Ekipleri tarafından ilçemizde yer alan vatandaşlarımıza özel ücretsiz sağlık

Göz ve Kemik Ölçümü Sağlık Taramaları Başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21, Doruk Tıp Merkezi ile Cerrahi Merkezi Sağlık Ekipleri tarafından ilçemizde yer alan vatandaşlarımıza özel ücretsiz sağlık taramaları başladı.

10 Eylül 2009 Perşembe günü Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi'nde başlayan sağlık taramalarına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da katıldı. Herşeyin başı sağlık diyen Baskan Kurtulan, Doruk Tıp Merkezi'nin ilçemizde bir hafta boyunca gerçekleştirceği sağlık hizmetinden tüm halkımızın faydalanması gerektiğini belirtti. 40 yaş üzeri bayan ve 60 yaş üzeri erkeklerde kemik ölçümü, 15 yaş ve üzeri kişilerde ise göz taraması ile göz tansiyonu, katarakt oluşumu gibi sorunların erken teşhisi amaçlanıyor.

11:00-16:00 saatleri arasında K.Barış Çokan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sağlık taramaları 17 Eylül 2009 Perşembe günü sona erecek.