Görevde yükseldiler

20-10-2010 Mahalli İdarelerin 19 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirdiği “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği “ sınavında başarılı olan üç memurumuzun atamaları Belediye Başkanı

Görevde yükseldiler

Mahalli İdarelerin 19 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirdiği “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği “ sınavında başarılı olan üç memurumuzun atamaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından yapıldı.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şef . Vekili Yeliz Özkan Hatip, Mali Hizmetler Müdürlüğü Şef Vekilleri Sema Köstereli ve Cafer Akgöz geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen görevde yükselme sınavına girerek başarılı oldular ve şeflik unvanını kazandılar.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Yeliz Özkan Hatip, Sema Köstereli ve Cafer Akgöz’ü makamında ağırlayarak gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Kurtulan “ Hizmet yolunda emin adımlarla ilerlerken yanımızda daima genç beyinlere ihtiyacımız var. Sizler bu ilçeyi, bu memleketi daima ileriye taşıyacak olan beyinlersiniz. Görevinizde bu kadar azimli olmanızı ve ileriye dönük göstermiş olduğunuz bu başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Sınavlarda göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri tekrar kutluyorum” dedi.
     Aynı zamanda Başkan Kurtulan yeni şeflere daha birçok başarıla imza atmalarına şans getirmesi adına birer adet kalem hediye etti.