Gönüllü itfaiyecilere eğitimler başlıyor

25-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ‘gönüllü itfaiyecilik’ bölümünü bu hafta hayata geçiriyor.        Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ‘gönüllü itfaiyecilik’ kursuna 80 kişilik

Gönüllü itfaiyecilere eğitimler başlıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ‘gönüllü itfaiyecilik’ kursuna 80 kişilik bir başvurunun bulunduğunu ve ilk eğitimin Endüstri Meslek Lisesi Eğitim Salonu’nda 27 Şubat Pazar günü yapılacağını bildirdi. Açıklamada; eğitimin sabah 09.30’da başlayacağı, ‘yangın ve deprem’ konulu teorik eğitim ardından öğleden sonra da İtfaiye Eğitim Sahası’nda kursiyerlere pratik eğitim de yaptırılacağı kaydedildi.

Bu arada, gelecek talep doğrultusunda eğitimlerin bundan sonra da her ayın ilk cumartesi günü devam edeceği açıklandı.

.