Gönüller iftarda buluştu

16-06-2016

Gönüller iftarda buluştu

16-06-2016

Mustafakemalpaşa Belediyesi, birlik, beraberlik ve rahmet ayı Ramazan'da düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarıyla gönülleri buluşturuyor.

Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde bir sofra etrafında buluşturan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk iftar programını Orta Mahalle'de gerçekleştirdi.

Stadyum Caddesi’ndeki 500 kişilik iftar yemeğinde Orta Mahalleliler hep birlikte oruç açma sevinci yaşadı.

İftar programına katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan; “ Halkla yan yana olma arzusunu taşıdığımız iftar programlarımız kardeşliği ve birlik duygusuna güç katıyor. Bu sofralarda, bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında sevgiyi paylaşıyoruz. Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Tüm yılın Ramazan bereketiyle geçmesini diliyorum ” dedi.