Gökyüzü şenlenecek

21-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘23 Nisan Uçurtma ve Çocuk Şenliği’ 24 Nisan Pazar günü Akar Spor Sahası’nda yapılacak.        Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23

Gökyüzü şenlenecek

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları yine unutmadı ve hazırladığı birbirinden güzel organizasyonlarla çocukların 23 Nisan coşkusuna renk katacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin hazırladığı ‘23 Nisan Uçurtma ve Çocuk Şenliği’ bu yıl Fezvidede Mahallesi Akar Spor Sahası’nda 24 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de başlayacak olan şenlikte yüz boyama, palyaço show, Karagöz-Hacivat gösterileri, denge mantar, tırmanma pramidi ve uçurtma şenliği gibi etkinlikler yer alacak.

Bu arada, Belediye binası önü, Heykel Meydanı ve Vergi Dairesi önünden saat 11:00'den itibaren her saat başında şenliğin yapılacağı Akar Spor Sahasına otobüs kalkacaktır.