Göğebakan hayranlarını coşturdu

18-06-2014 Rock Müziği’nin güçlü seslerinden Murat Göğebakan, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Yıl

Göğebakan hayranlarını coşturdu

Anadolu Rock Müziği’nin güçlü seslerinden Murat Göğebakan, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Yıl Sonu Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Murat Göğebakan,  bugün her biri hafızalara kazınmış en güzel şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran sevenlerinin coşkulu korosu eşliğinde seslendirdi. ‘Ben Sana Âşık Oldum’, ‘Ay Yüzlüm’, ‘Yaralı’ ve son olarak 2012 yılında çıkardığı ‘Aşkın Gözyaşları’ gibi albümlerle müzik severlerin gönlünde taht kuran usta ses, sahne performansıyla müzikseverleri tam anlamıyla coştururken, okuduğu şiirlerle de duygusal anlar yaşattı. Muhteşem konserde enerjisi ile dinleyenlerini adeta mest eden Göğebakan, hayranlarıyla da şarkı aralarında bol bol sohbet ederek sürdürdüğü sahnesinde dakikalarca ayakta alkışlandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, havai fişek gösterisi eşliğinde 1,5 saat sahnede kalan Murat Göğebakan’a keyifli konserin ardından fotoğrafının yer aldığı bir tablo ve çiçek hediye ederken, Mustafakemalpaşalılara yaşattıkları muhteşem konser gecesi için teşekkür etti. Murat Göğebakan ise barış ve kardeşlik mesajları verdiği konuşmasında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.