Geri Dön

GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZ TÜMBÜLDEK’TE

04-08-2009 Belediyesi Girişimci Kadın Pazarı açıldığı tarihten bu yana hafta içi Pazartesi günleri ilçemiz Kapalı Pazar yerinde sergi kurmaya devam ediyor. İlçemizde

GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZ TÜMBÜLDEK’TE

04-08-2009 Belediyesi Girişimci Kadın Pazarı açıldığı tarihten bu yana hafta içi Pazartesi günleri ilçemiz Kapalı Pazar yerinde sergi kurmaya devam ediyor. İlçemizde

Mustafakemalpaşa Belediyesi Girişimci Kadın Pazarı açıldığı tarihten bu yana hafta içi Pazartesi günleri ilçemiz Kapalı Pazar yerinde sergi kurmaya devam ediyor.

İlçemizde yer alan ev hanımlarımızın aile bütçesine katkı sağlamaları amacıyla belediyemiz öncülüğünde başlatılan Girişimci Kadın Pazarı’nda yer alan bayanlarımız, çeşitli alanlardaki el becerilerini bu pazarda değerlendirme imkanı buluyor.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, ilçe kadınlarımıza destek sağlamak ve bu amaçla onların adlarını ilçe dışında da duyurmak adına başlatmış olduğu çalışmalar sonucunda pazarda yer alan bayanlarımızın Tümbüldek Kaplıca Tesisleri’nde sergi açmaları konusunda öncü oldu.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan günümüzde yaşadığımız ekonomik krizin üstesinden gelebilmek adına bayanlarımızın bu tür faaliyette bulunmalarını takdir ettiğini dile getirerek “ İlçemiz ve aile ekonomisine katkı sağlayacak olan bu pazarın daha büyüyebilmesi ve ilçe dışında da adının duyurulması için bizler belediye olarak üzerimize ne görev düşerse yerine getirmeye hazırız.” dedi.

Hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri Tümbüldek Kaplıca Tesisleri’nde sergi açacak olan Mustafakemalpaşalı girişimci hanımlarımız, geçtiğimiz hafta sonu kendilerine ayrılan yerde sergilerini ilk kez kurarken, Tümbüldek’e gelen her misafirin kendileri için ne kadar önemli olduğunu belirtti. Ayrıca attıkları her adımda belediyenin kendilerine sonsuz destek sağladığının farkında olduklarını, bu desteklerle arzu ettikleri noktalara daha çabuk gelecekleri ümidini taşıdıklarını söyleyerek belediyemize teşekkürlerini ilettiler.