Geri dönüşümün önemi anlatılacak

21-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geri dönüşüm ile ilgili ilçe esnaflarını aydınlatmak amacıyla bilgilendirme toplantısı yapacak.        Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri

Geri dönüşümün önemi anlatılacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, doğal kaynakların daha verimli şekilde kullanılmasını sağlayacak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakılmasında önemli yeri olan geri dönüşümün önemini ilçe esnafına anlatacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin tek tek esnafı gezerek davet ettiği toplantı 22 Mart 2011 Salı günü saat 20.00’de Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda, “Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması ve Geri Kazanımı” konularında bilgilendirme yapılacak.