Gençler ve yetişkinlikler ‘Bilardo’da buluştu

27-01-2014 Belediyesi’nin katkıları ve Paşa Bilardo Spor Salonu’nun organizasyonuyla düzenlen ‘Tek Bant Bilardo Turnuvası’ başladı. Çocukları kötü alışkanlılardan uzak tutmak ve bilardo

Gençler ve yetişkinlikler ‘Bilardo’da buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkıları ve Paşa Bilardo Spor Salonu’nun organizasyonuyla düzenlen ‘Tek Bant Bilardo Turnuvası’ başladı. Çocukları kötü alışkanlılardan uzak tutmak ve bilardo sporu ile tanıştırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılışı; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı ile birlikte belediye meclis üyeleri ve bilardo severlerin katılımıyla yapıldı. Minikler-Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde 48 bilardocunun katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bedenin ve zekânın birleştiği bilardo sporunu bu tür organizasyonlarla Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştırarak, çocuklara daha iyi tanıtılacağını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “ Bilardo, centilmenliğin sporu olduğu kadar dünyanın en zor sporları arasında bulunuyor. Bizim de amacımız çocuklarımıza centilmenliği, dostluğu elden bırakmadan zoru başarabilmelerinin yolunu açmaktır. Yarışma, çocuklarımızın sosyal yaşantılarının her anını faydalı ve sportif faaliyetlerle geçirmelerine katkı verecektir. Bu tür etkinliklerde süreklilik sağlayacağız. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın başlama vuruşuyla start alan ve iki hafta boyunca devam edecek olan turnuva, 9 Şubat 2014 Pazar akşamı düzenlenecek final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.
av. duygu delibaş