Gençler 'Karmate' ile coştu

20-05-2015 Belediyesi'nin düzenlediği gençlik konserinde sahne alan Grup Karmate, gönülleri fethetti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yılı, Mustafakemalpaşa

Gençler 'Karmate' ile coştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin düzenlediği gençlik konserinde sahne alan Grup Karmate, gönülleri fethetti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yılı, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize  ettiği gençlik konseri ile kutlandı. Karadeniz Müziği'nin son dönemde en çok beğenilen gruplarından Karmate, Adnan Menderes Meydanı'nda verdiği konserde gençleri coşturdu. Büyük ilgi gören konserde alkışlarla sahneye çıkan sevilen grubun solisti Emrah Nar, Karadeniz yöresinin vazgeçilmez enstrümanları kemençe ve tulum eşliğinde  'Kara Duman', 'Yağarsa Yağmur Yağar' ve 'Nayino' gibi şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Sahne performansıyla gençlerden tam not alan Grup Karmate, hareketli türkülerde horon oynayan izleyicilere eşlik ederek, Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri, meydanı dolduran gençlerle birlikte takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, müzik ziyafetinin ardından sahneye çıkarak, Grup Karmate'ye çiçek takdim etti. Karmate ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattığı  güzel konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak; " Cumhuriyetimiz 100. yılına ilerlerken, gençlerimizin hayallerine ulaştığı bir Türkiye diliyorum" dedi.