Gençler Değişime Hazır mısınız?

10-03-2010 Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi katkılarıyla Gençlik Programı Eğitim Semineri düzenleniyor. 17 Mart 2010 Çarşamba günü saat 16.00’da Uludağ

Gençler Değişime Hazır mısınız?

Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi katkılarıyla Gençlik Programı Eğitim Semineri düzenleniyor.

17 Mart 2010 Çarşamba günü saat 16.00’da Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu Eğitim Salonu’nda düzenlenecek seminer İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü H.Vedat Atacan tarafından verilecek.

Düzenlenecek olan seminerde Avrupa Birliği hibe ve fonları, Üniversite gençliğinin yurt dışında staj yapma imkanlarına yönelik proje örnekleri, proje teklif çağrıları hakkında bilgiler, proje nasıl hazırlanılır ve başvuru şekli nedir konu başlıkları üzerine bilgiler verileceği bildirildi.