Gençler ‘Bilardo Turnuvası’nda buluştu

13-05-2012 Belediyesi’nin katkılarıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘ Bilardo Turnuvası’ başladı. 11Mayıs -18 Mayıs 2012 tarihleri

Gençler ‘Bilardo Turnuvası’nda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘ Bilardo Turnuvası’ başladı.
11Mayıs -18 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gençler Amerikan Bilardo Turnuvası, Mustafakemalpaşa Belediyesi, TAT A.Ş. ve Pelit Bilardo Salonu ortaklığında düzenlenen açılış töreni ile başladı.
26 liseli gencin katıldığı turnuva ile bilardo sporunu Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu tür organizasyonları arttıracaklarını dile getirerek, genç bilardoculara başarılar diledi.
Oldukça çekişmeli karşılaşmaların yaşanacağı turnuvada dereceye giren sporculardan birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncü ve dördüncüye bilardo istekası ve fair play oyuncusuna ise sponsor ödülü verilecek.
18 Mayıs 2012 Cuma akşamı yapılacak final maçları ile sona erecek olan Gençler Amerikan Bilardo Turnuvası’nda ödüller, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda sahiplerini bulacak.

.