Genç karatecilerin kuşak heyecanı

27-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’ndan 5 sporcu, katıldıkları Siyah Kuşak Dan Sınavları’nda başarı kazandı.      Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan

Genç karatecilerin kuşak heyecanı

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan 1. Dönem Dan Sınavları açıklandı.
     2 ay önce İzmir’de yapılan 2.3.4.5.ve 6. Dan Sınavları sonucu Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecilerinden Ziya Akdeniz ve Hilal Kaplan 2 dan sınavlarını kazanarak, siyah kuşakta bir üst dana yükseldi.
     Belediyespor Karate Antrenörü 6 dan Necip Kaplan yönetiminde yapılan 1. Dan Sınavları’nda ise Nazlıcan Şengel, Mine Dal ve Hakan Ucuz siyah kuşak 1.dana terfi etti.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor Antrenörü Necip Kaplan bugüne kadar 100’ün üzerinde siyah kuşak genç karatecinin 1.2.3. ve 4. dan kategorisine yükseldiğini söylerken, sınavları kazanan sporcuları tebrik ederek, spor yaşamlarında başarılar diledi.