Genç karatecilerden madalya

23-09-2014 Belediye Spor’lu karateciler, Bursa’dan madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. İller Arası Karate Şampiyonası’na katılan Belediye Spor Karate

Genç karatecilerden madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor’lu karateciler, Bursa’dan madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. İller Arası Karate Şampiyonası’na katılan Belediye Spor Karate Takımı, turnuvayı 2 altın ve 1 gümüş madalya ile tamamladı. Şahin Başol Spor Salonu’nda gerçekleştirilen İller Arası Karate Turnuvası; Bursa, Balıkesir, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Eskişehir gibi Türk karatesinde söz sahibi olan kentlerden yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvada, Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı’ndan Selen Şan ve Yaren Babel altın madalya, Barış Burhan ise gümüş madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti. Belediye Spor Karate Takımı Antrenörü Engin Macar, programlı ve disiplinli çalışmalarının meyvelerini aldıklarını söyledi. Mustafakemalpaşa’da karate sporunun önemli bir gelişim gösterdiğini dile getiren Macar; “ Bu başarılarda karatenin gelişimini taçlandırıyor. Bilimsel çalışma metotlarıyla birlikte sistemli, programlı ve gerçek bir disiplin içinde yürüttüğümüz antrenmanlarımızın temposunu arttırarak, sporcularımızın önemli hedefler doğrultusunda ilerleyebilmelerini sağlamak istiyoruz. Bu doğrultuda karate sporuna gönül veren tüm sporcularıma, velilerimize, bizlere her türlü desteği sağlayan Spor Koordinatörü Önder Balta’ya ve Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a teşekkür ediyorum” dedi.