Genç karatecilerden 5 madalya

25-02-2013 Belediye Spor Karate Takımı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Karate Turnuvası’ndan madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Geleneksel Kış Kupası

Genç karatecilerden 5 madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Karate Turnuvası’ndan madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Geleneksel Kış Kupası Karate Şampiyonası, Mimar Sinan Spor Salonu’nda 11 ilden 600 sporcunun katılımı ile yapıldı. Şubat ayı sonunda yapılacak Türkiye Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmesi öncesi hazırlık amacı taşıyan müsabakaları Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de izledi. Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı sporcuları, oldukça çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada dereceye girerek 5 madalya kazandı. Kendi kategorilerinde iyi bir mücadele ortaya koyan genç karatecilerden Elif Meltem Karagöz 1.’lik kazanırken, Türker Kapulu, Serhat Kaygın ve Sefa Şahin 2., Gülse Özdel ise 3.’lük kürsüsüne çıktı.   Başkan  Kurtulan’dan kutlama   28 Şubat-3 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na hazır olduklarının gösteren genç karatecileri tebrik eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Belediyespor’un güçlü ve dinamik bir altyapısı var. Bununla birlikte gençlerimizin spora olan ilgisi yeni atılımlar yaptıkça artıyor.  Kazanılan başarılar birçok gencimizi spora teşvik ediyor. En büyük hedefimiz Belediyespor’un imkânlarını daha da arttırarak, her alanda başarılı sporcular yetiştirmektir. Burada en büyük teşekkürü, çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştiren ailelerimiz, onları eğiten öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz hak ediyor. Gençlerimiz, spor yapmanın kendilerini tanıma imkânı sunduğunu, eğitim ile birlikte devam ettirilen spor faaliyetlerinin kendilerine çok şeyler kazandırdığını unutmamalıdır” dedi. Karate Takımı Antrenörü Engin Macar ise; “ Küçük sporcularımızdan oluşturduğumuz 20 kişilik kadromuzla beraber haftanın 5 günü çalışmalarımızı programlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Dünya 2.si Milli Sporcu Tolga Macar'ında birikimlerini aktararak katkıda bulunduğu karate takımımızda gözle görülür bir performans artışı sağladık. Bu çekirdek kadronun uzun yıllar Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Bu doğrultuda bizlere her türlü imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Sadi Kurtulan'a sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.