Genç karateciden büyük başarı

06-06-2012    7. Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcusu Mahmut Rauf Özkan, performansıyla göz doldurduğu

Genç karateciden büyük başarı

7. Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcusu Mahmut Rauf Özkan, performansıyla göz doldurduğu şampiyonadan madalya ile döndü.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası sona erdi.

Şampiyonaya Türkiye’nin A ve B takımlarının yanı sıra, İran, Gürcistan, Rusya, Kazakistan, Gürcistan ve Azerbaycan Milli takımları katıldı.

5 gün süren şampiyonada Türk Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’nın genç yeteneği Mahmut Rauf Özkan, ilk kez giydiği ay-yıldızlı formayla bronz madalya kazandı.

16 yaşındaki genç karateci, 7. Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Genç Erkekler Takım Kumite’de 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Başarılı karateciyi kutlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu tür uluslar arası organizasyonlarda tecrübe kazanan sporcuların gelecekte daha büyük başarılar kazanacağına inandığını kaydetti.

.