Genç karateci turnuva 3.sü

26-04-2012 Belediyespor’un genç karatecisi Batuhan Gökdemir, Dünya Çocukları Karate Turnuvası’nda üçüncülük kürsüsüne çıktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında

Genç karateci turnuva 3.sü

Mustafakemalpaşa Belediyespor’un genç karatecisi Batuhan Gökdemir, Dünya Çocukları Karate Turnuvası’nda üçüncülük kürsüsüne çıktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Dünya Çocukları Karate Turnuvası, İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
20-22 Nisan 2012 tarihleri arasındaki turnuvaya katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcusu Batuhan Gökdemir, birbirinden zorlu 4 maçı da kazanarak grup finaline yükseldi.
Puansız biten final maçını hakem kararıyla 3-2kaybeden genç karateci, çıktığı röpesaj mücadelesini ise 6-0 kazanarak, turnuva 3.sü olarak bronz madalya kazandı.
Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Necip Kaplan, takımın maç eksiğine rağmen turnuva da çeyrek finale kadar yükseldiğini söylerken, karatecilerin gelecek turnuvalarda daha iyi sonuçlar elde edeceğini dile getirdi.

.