Genç Kampçılar Evlerine Geri Döndü

17-07-2009 Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı ikinci dönem kapanış töreni, kampçı gençlere hüzün ve coşkuyu

Genç Kampçılar Evlerine Geri Döndü

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı ikinci dönem kapanış töreni, kampçı gençlere hüzün ve coşkuyu bir arada yaşattı.

15 Temmuz 2009 Çarşamba akşamı saat 19:30’da Ürünlü Kent Gönüllüleri Gençlik Kampında düzenlenen kapanış töreninde; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Aydın, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Daire Başkanı Mustafa Altın, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Enver Karakoç, Burfaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sönmez ve Kamp Müdürü Mustafa Sarıgül yer aldı. Kamptaki başarılı gençlerin anı kütüğüne plaket çakmasıyla başlayan program çeşitli gösterilerle devam etti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak Bursa Büyükşehir Belediye’si kontenjanıyla ilçemizden 25 öğrencinin katılımda bulunduğu kampta, gençlerimiz 10 gün boyunca çeşitli eğitim ve aktivitelerle yaz tatillerinde unutamayacak anılarla ilçemize geri döndü.

Günümüz teknoloji çağında bilgisayara bağımlı kalan gençlerimiz, eğitim ağırlıklı ve hayata yönelik tecrübelerin kazanıldığı bu kampta geçirdikleri günlerin gelecek için kendilerine çok faydalı olduğunu dile getirdi. İçerisinde danstan tiyatroya, karikatürden resime, spordan sinemaya kadar çeşitli branşların yer aldığı kampta gençler dönem sonu kapanış töreninde yeteneklerini sergiledi. Animasyon gösterileri, halk oyunları ve çektikleri kısa film gösterisiyle kampta geçirdikleri 10 günün özetini izleyicilere keyifle sunan gençler, gece sonunda aldıkları sertifikalarla kamptan mezun olmanın hüznünü yaşarken aileleriyle buluşmanın verdiği mutlulukla evlerine uğurlandı.