Genç güreşçiler göz doldurdu

20-12-2011 Bursa Minikler Güreş Ligi’nde hafta sonu kendi evinde mindere çıkan Mustafakemalpaşa Belediyespor güreşçileri, gelecek için umut verdi.      Genç güreşçiler, iki

Genç güreşçiler göz doldurdu

Genç güreşçiler, iki gün süren müsabakalar sonucu grubu 3’cü tamamladı.
     İki hafta önce Gemlik’te başlayan Bursa Minikler Güreş Ligi müsabakalarının 2. ayağına, 17-18 Aralık tarihlerinde Mustafakemalpaşa ev sahipliği yaptı.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor’un organizasyonuyla Kapalı Spor Salonu’nun da düzenlenen Minikler Güreş Ligi mücadelelerini; Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turhan, Güreş Federasyonu Bursa İl Temsilciliği Yardımcısı Mehmet Demirci, Uluslar arası Güreş Hakemi Levent Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Yılmaz ve çok sayıda güreş sever takip etti.
     11-13 yaş grubu arasında 11 takımın mücadele ettiği ligde; Mustafakemalpaşa Belediyespor, Bursa Büyükşehir, İl Özel İdare, D.S.İ., Orhangazi, Keles, Gemlik, İnegöl, Kestel, İznik ve Gürsu’dan yaklaşık 120 güreşçi mindere çıktı.
     Gruptaki en genç takım olan Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı,11 sıklette yapılan zorlu maçlarda 3.’lüğü elde ederken, gelecek turnuvalar için hem tecrübe kazandı hem de yetenekleri ile göz doldurdu.
     Genç güreşçileri tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da, gelecekte olimpiyat ve dünya şampiyonu olacak kapasitedeki sporculara sahip çıkacaklarını söylerken; Gençlerimizde bu yetenek var. Gelecek adına çok umutluyuz, onlardan çok şeyler bekliyoruz” diye konuştu.

.