Genç bilardoculara ödül

21-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘ Gençler Amerikan Bilardo Turnuvası’ sonuçlandı.      Mustafakemalpaşa

Genç bilardoculara ödül

Mustafakemalpaşa Belediyesi, TAT A.Ş.ve Pelit Bilardo Spor Salonu ortaklığında, 11Mayıs -18 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva, final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile sona erdi.
     Oldukça çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuvanın şampiyonluğunu Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Erhan Gürbüzler kazandı.
Sedat Karan Anadolu Lisesi’nden Kaan Paşa Turhal’ın ikinci, Mustafakemalpaşa Lisesi’nden Emre Özgür’ün üçüncü sırada tamamladığı turnuvada dördüncülüğü İbrahim Önal Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Onur Deryan elde ederken,  şampiyonada yarışan tek bayan sporcu olan Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Yelit Dürmüş ise ‘en centilmen oyuncu’ oldu.
     26 genç bilardocunun katıldığı turnuvanın ardından dereceye girenler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından ödüllendirildi.
     Turnuvanın birincisine yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncü ve dördüncüye bilardo istekası ve fair play oyuncusuna ise sponsor ödülü veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, dereceye giren gençleri kutlarken; “Belediye olarak bedenin ve zekânın birleştiği bilardoyu ve diğer spor dallarını Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştıracağız. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

.