Geri Dön

Gelecek Kuşaklarımızı Yeşille Buluşturuyoruz

21-04-2009 geleceğimizin yatırımı çocuklarımıza doğayı ve yeşili sevdirmek adına 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “ Yeşil Kuşak Projesiyle” minik ellerle

Gelecek Kuşaklarımızı Yeşille Buluşturuyoruz

21-04-2009 geleceğimizin yatırımı çocuklarımıza doğayı ve yeşili sevdirmek adına 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “ Yeşil Kuşak Projesiyle” minik ellerle

Belediyemiz geleceğimizin yatırımı çocuklarımıza doğayı ve yeşili sevdirmek adına 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “ Yeşil Kuşak Projesiyle” minik ellerle fidan dikiyor.

Monsanto Gıda Ltd.Şti tarafından ilçemizde yer alan okullarımıza dikilmek için belediyemize tahsis edilen 1000 adet meyve fidanı ilk olarak Hamzabey İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen törenle toprakla buluştu.

21 Nisan 2009 Cuma günü saat 10:30’da gerçekleştirilen fidan dikimi töreninde; Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Hamzabey İlköğretim Okul Müdürü Recep Yavaş, Hamzabey İlköğretim Okul Öğretmenleri, Hamzabey İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Necla Gargacı ve Okul Aile Birliği üyeleri ile öğrenciler yer aldı.

Tören öncesi konuşma yapan Başkanımız Sadi Kurtulan “ Okulumuz, evimiz ve anne kucağımız gibidir. Evimizi nasıl temiz tutuyor ve koruyorsak, okulumuzu da aynı şekilde temiz tutup korumalıyız. İnsan hayatının sürekliliği için en önemli şey oksijendir. Sizlerde biliyorsunuz ki yeşilin bol olduğu her yer oksijen kaynağıdır. Bizler yeşil kuşak projesi adı altında yeşili çoğaltmak için önce okullarımıza öncelik verdik. Bugün sizlerle birlikte bu meyve fidanlarını ekeceğiz. Ve siz bu meyveleri yetiştireceksiniz. Onlarla birlikte sizlerde büyücek ve inşallah bizlerden daha güzel işler yapacaksınız” dedi. Okul Müdürü Recep Yavaş Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı bu projelerinden dolayı tebrik ederek, okullarını baharın yeşiliyle onurlandırması ve sıcak ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra anaokulu öğrencileri ve diğer öğrencilerle birlikte meyve fidanı dikimini gerçekleştiren Başkanımız Kurtulan, çocuklarla birlikte oldukça keyifli saatler yaşadı. Proje çerçevesinde ilçemizde yer alan diğer okullarımıza da meyve fidanları ulaştırıldı.