Geleceğin yöneticilerine eğitim semineri

22-01-2013 Belediyesi ile Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) işbirliği ile belediye personeline ‘yöneticilik’ semineri verildi. Mustafakemalpaşa Belediyesi, TOSYÖV ortaklığında

Geleceğin yöneticilerine eğitim semineri

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) işbirliği ile belediye personeline ‘yöneticilik’ semineri verildi. Mustafakemalpaşa Belediyesi, TOSYÖV ortaklığında BEBKA Teknik Destek Programı’na sunulan ‘Yönetici-Yönetici Adayları’na Yönelik Yönetici Geliştirme Eğitimi Projesi’nden destek almaya hak kazandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi personeline yönelik bu kapsamda düzenlenen seminerde, yönetici ve yönetici adaylarına verilen eğitimde, günün şartlarına uygun olarak çağdaş yönetim tarzları anlatıldı. Kavurmacı Yönetim-Gelişim Merkezi Genel Koordinatörü İsmail Hakkı Kavurmacı’nın konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerinde ilgili personele; yönetici yeteneklerinin geliştirilmesi, kurumsallaşma vizyonu ve başarı konularında bilgiler verildi.