Geri Dön

Geleceğin Beyaz Melekleri

13-05-2009 Başkanımız Sadi Kurtulan, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nde bu kez Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencilerinin yanındaydı. 13 Mayıs 2009 saat 13:00’te

Geleceğin Beyaz Melekleri

13-05-2009 Başkanımız Sadi Kurtulan, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nde bu kez Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencilerinin yanındaydı. 13 Mayıs 2009 saat 13:00’te

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nde bu kez Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencilerinin yanındaydı.

13 Mayıs 2009 saat 13:00’te Sağlık Meslek Lisesi’ nde yapılan etkinlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Sevgisun Gizli, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M.Muzaffer Ceyla’nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz da, aynı zaman da bir veli olarak yer aldı.

Okul öğrencilerini Hemşireler Günü’nde yalnız bırakmayarak hazırladıkları programa katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tüm öğrenciler adına Okul Hemşiresi Şefika Yöndem’e bir buket çiçek takdim ederek, kutlama kartları ile tüm öğrencileri onurlandırdı.

Belediye Başkanı Kurtulan“ Sağlık hizmetlerinde görev alacak geleceğin beyaz melekleri sevgili öğrenciler, Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun. Mutluluğu herkes çok değişik tarif eder ama mutluluğu, sevgiyi yaşadığımız ortamda beraber yaşadığınız insanlarla paylaşıyorsanız, siz mutlu ve başarılı insanlarsınız. İnsanlık hizmetine adanacak bir ömrün eğitimi içindesiniz. İnsanlara hizmet edecek ve onların sağlığı için, yaşamı için emek vereceksiniz. En önemlisi yaptığınız işi sevmek ve ondan zevk almak. Eğer bunu başarabiliyorsanız dünyanın en mutlu insanı siz olursunuz. Her gününüzün daha mutlu geçmesi dileklerimle, saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra okul öğretmenlerinin öğrencilere aldığı hediyeler kura ile sahiplerini buldu. İlk çekilişi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’nın yaptığı fotoğraf makinesi 11/A sınıfı öğrencilerinden Tansu Aydoğdu’nun oldu.