Geri Dön

Geçici işçiler belirlendi

13-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 10 kişiye daha 6 ay süre ile iş imkânı sundu.      İŞ-KUR Toplum Yararına

Geçici işçiler belirlendi

13-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 10 kişiye daha 6 ay süre ile iş imkânı sundu.      İŞ-KUR Toplum Yararına

     Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 10 kişiye daha 6 ay süre ile iş imkânı sundu.

     İŞ-KUR Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde işe başlayacak olan 10 kişi, noter huzurunda düzenlenen çekilişle belirlendi.

Nikâh Salonu’ndaki törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İş-Kur Bursa Bölge Şube Müdürü Yaşar Yalçın, İŞ-KUR Eğitim Servisi Şefi Nesrin Kasaba, Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bülent Bay ile Plan ve Proje Müdür Vekili Ceylan Usul katıldı.

     326 kişinin başvuruda bulunduğunu ve kura sonucu 10 kişinin Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ağaçlandırma ve çevre düzenleme işlerinde çalışacağını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, İŞ-KUR ortaklığında periyotlar halinde düzenlenen işçi alımlarına devam edeceklerini dile getirdi.

     Başkan Kurtulan;” 3 yıldır İŞ-KUR Meslek Edindirme Kursları ile toplam 240 kişiye meslek edindirdik. Bununla birlikte Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çeşitli dönemlerde 230 geçici işçi alımı yaptık. Çıkmayanlar kesinlikle üzülmesin. İŞ-KUR’dan bundan sonraki çalışmalarda daha fazla işçi kontenjanı istiyoruz, bunun için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

16 Nisan Pazartesi günü mesaiye başlayacak olan geçici işçilere, bu süre içerisinde asgari ücret ödenerek, sigorta primleri yatırılacak.

    Mustafakemalpaşa 2.Noteri Mehmet Baltaş huzurundaki kura seçiminde 6 ay geçici süreyle çalıştırılacak 10 kişinin isimleri şöyle belirlendi;

 

     1- Feriha Menki

     2- Kevser Korhan

     3- Burcu Karadeniz

     4- Aydın Köseci

     5- Güner İnci

     6- Necmiye Kara

     7- Gamze Kızıllar

     8- Mükerrem Türker

     9- Burcu Küçük

     10- Hatice Önal

 

.

.