‘Gazilerimiz yegâne varlıklarımız’

23-09-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mukaddes değerleri canı pahasına savunan gazilerin kahramanlık ve hürriyet mirasına sahip çıkacaklarını söyledi. Ulu Önder Mustafa Kemal

‘Gazilerimiz yegâne varlıklarımız’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mukaddes değerleri canı pahasına savunan gazilerin kahramanlık ve hürriyet mirasına sahip çıkacaklarını söyledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Eylül 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile onurlandırıldığı gün olan ‘Gaziler Haftası’ Mustafakemalpaşa’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar kapsamında Mustafakemalpaşa Gaziler Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Gaziler Derneği Başkanı Kebir Girginer ile beraberindeki heyeti misafir eden Başkan Kurtulan, gazilerin milletin birlik ve beraberliğinin temsilcileri olduğunu dile getirdi. Başkan Kurtulan; “ Gazilerimiz milletimizin hafızası, kahramanlıkları ile geleceğe aktaracağımız yegâne varlıklarımızdır.  Onların eşsiz hizmetlerinin ve fedakârlıklarının bir karşılığı olamaz. Milletimizin sahip olduğu vefa duygusu ve hürmet, gazilerimizi sonsuza kadar bizimle birlikte kılacaktır. Tüm gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. Mustafakemalpaşa Gaziler Derneği Başkanı Kebir Girginer Başkan Kurtulan’a kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gaziler Haftası kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gazi ve aileleri onuruna Öğretmenevi’nde akşam yemeği verildi.