Gaziler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

23-09-2009 Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Eylül 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile onurlandırıldığı gün olan “ Gaziler Günü” ilçemizde düzenlenen törenlerle

Gaziler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Eylül 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile onurlandırıldığı gün olan “ Gaziler Günü” ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Tören, 19 Eylül 2009 Cumartesi günü saat 11:00’de Cumhurluk Alanı’ndaki Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Gaziler Derneği tarafından çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu, İstiklal marşı ve göndere bayrağın çekilmesiyle devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal tarafından yapıldı.

Ardından Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin “ Gaziler-şehitler” isimli şiirlerini okumasıyla program sona erdi.