Gaziler Derneği’nden nezaket ziyareti

05-07-2012 Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.      Nezaket ziyaretine; Gaziler Derneği Bursa

Gaziler Derneği’nden nezaket ziyareti

Nezaket ziyaretine; Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar, Başkan Yardımcıları Doğan Ulukardeşler, Çetin Dizdaroğlu ve Engin Altındiş ile birlikte aralarında Kore ve Kıbrıs gazilerinin bulunduğu bir heyet katıldı.
     50 bin kişilik gazi topluluğuna hizmet veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin kamu yararına çalışan bir kuruluş olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Muzaffer Uyar, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan 130 muharip gazinin yaşadığı Mustafakemalpaşa’da gazilerin faaliyetlerini sürdürebileceği bir yer istediklerini kaydetti.
     Başkan Sadi Kurtulan da makamında görüştüğü gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Türk kahramanlık ve cesaretini yansıtan gazilerin sorunlarının çözümü noktasında hassasiyet göstereceklerini belirtti.
     Şehit ve gazilere destek olmanın kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Başkan Kurtulan; “ Gazilerimiz, aziz milletimizin büyük gurur kaynağı, bu toprakları canlarını vererek vatan yapan şehitlerimizin temsilcileridir. Onların sıkıntılarına çözüm bulmakta bizlerin görevi. Böylesine önemli bir derneği daima canlı tutmamız gerekiyor. Mustafakemalpaşalı gazilerimize, birlik ve beraberlik için olacakları, faaliyetlerini yürütebilecekleri bir mekan kazandırmak için elimizden gelen katkıyı koyacağımızdan asla kuşku duymamanızı istiyorum” dedi.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube yönetimi, kendileriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti.