Gaziantep Saraçoğlu Baklava Salonu Hizmete Girdi

01-07-2009 Temmuz 2009 Salı günü Gaziantep Saraçoğlu Baklava Salonu yapılan açılış töreniyle ilçemizde hizmet vermeye başladı. Bursa caddesi, Ziraat Bankası karşısında hizmete

Gaziantep Saraçoğlu Baklava Salonu Hizmete Girdi

1 Temmuz 2009 Salı günü Gaziantep Saraçoğlu Baklava Salonu yapılan açılış töreniyle ilçemizde hizmet vermeye başladı.

Bursa caddesi, Ziraat Bankası karşısında hizmete giren baklava salonun açılışına katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ İlçemize yöresel tatlarınızı getirmek üzere açtığınız işyerinizde güvenli ve kusursuz hizmet vereceğinizden şüphem yoktur. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim” diyerek açılış kurdelesini kesti.

Çok sayıda konuğun katıldığı açılışta Gaziantep Baklavası ikram edildi.