Garnizon Komutanı Meydan'a veda iftarı

22-06-2015 Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan'ın Ordu'ya atanması onuruna veda iftarı düzenlendi. 6 yıl Mustafakemalpaşa’da başarıyla görev yaptıktan sonra Ordu Askerlik Şubesi'ne

Garnizon Komutanı Meydan'a veda iftarı

Mustafakemalpaşa Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan'ın Ordu'ya atanması onuruna veda iftarı düzenlendi. 6 yıl Mustafakemalpaşa’da başarıyla görev yaptıktan sonra Ordu Askerlik Şubesi'ne 'Yarbay' rütbesi ile atanan Ahmet Meydan Mustafakemalpaşa’ya veda etti. Öğretmenevi'ndeki iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Mustafa Eren, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Emniyet Müdürü Erol Turan, TSO Başkanı İbrahim Drakman ile birlikte daire amirleri katıldı.   'Kapımız hep açık'   Veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan Ahmet Meydan, Mustafakemalpaşa’dan güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Meydan; “ 2009 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinden geldiğim Mustafakemalpaşa'da 6 yıl görev yapma gururunu yaşadım. Hizmet süremin dolmasının ardından Ordu iline Askerlik Şubesi Başkanı olarak atandım. Ulu Önder'in adını taşıyan ilçemizde güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet ettik. Her insanla irtibatımız oldu. Enerjimizi hep faydalı işler yapmak için harcadık. Mustafakemalpaşa'da yaptığımız güzel çalışmalarımız denetlenerek, başarılar kazandı. Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Vedalar tamamen ayrılık değildir. Bütün Mustafakemalpaşalılara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve 6 yıldır birlikte mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.   Başkan Kurtulan'dan teşekkür   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan'ın Mustafakemalpaşa’da asker-millet kaynaşmasının en güçlü örneğini sergilediğini belirterek, güzelliklerle hatırlanacağını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “  Makam koltuklarına şeref getirmek ancak halka ulaşmakla olur. 6 yıl boyunca kapısını herkese açık tutan Garnizon Komutanımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla Mustafakemalpaşa’ya önemli hizmetler yaptı. Kurumlar arası iletişimimiz hep güçlü oldu. Köklü bir dostluk kurduğumuz komutanımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır. Kendisine Mustafakemalpaşa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Ordu'da  başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, günün anısına Binbaşı Ahmet Meydan'a çeşitli hediyeler takdim etti. Veda yemeğine katılan daire müdürleri de Garnizon Komutanı Ahmet Meydan'a teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.