Gamze’den ‘altın vuruş’

29-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Tekvando Takımı’ndan Gamze Altıntaş, Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.      Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası 25-30 Ağustos

Gamze’den ‘altın vuruş’

Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası 25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapıldı.

70 ilden toplam 1.550 tekvandocunun tatemiye çıktığı şampiyonaya 4 sporcu ile katılan

Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Gamze Altıntaş, 44 kg. mücadelesinde Ankaralı rakibini yenerek, finale yükseldi.

Ankara EGO Spor Kulübü’nden Tuğba Yılmaz’ı normal süresi 12-12 berabere biten maçta, uzatmadaki ‘altın vuruş’u ile yenen genç tekvandocu, final mücadelesinde Konya TEİAŞ Spor Kulübü’nden Havva Nur Çoban’a 5-2’lik skorla mağlup olarak 44 kg’da Türkiye ikinciliğini elde etti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, gümüş madalya kazanarak, Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Gamze Altıntaş’ı kutlarken, genç sporcuya başarılarının devamını diledi.