Fotoğraflarla Mustafakemalpaşa’nın geçmişi sergisi açıldı

24-12-2010 Mustafakemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği’nin organizasyonu ve Tat Konserve Fabrikası’nın katkılarıyla hazırlanan ‘Fotoğraflarla Mustafakemalpaşa’nın Geçmişi’ sergisi düzenlenen törenle açıldı.      &nbs

Fotoğraflarla Mustafakemalpaşa’nın geçmişi sergisi açıldı

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen saçılışa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, oda başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Mustafakemalpaşa’nın geçmişiyle ilgili siyah-beyaz fotoğrafların yer aldığı serginin açılışında konuşan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kekil Şimşek, serginin açılmasında ve fotoğrafların temin edilmesinde emeği geçen Feridun Aslan, Rasim Balaban, Hüseyin Sülün, Muhsin Aydın, Şakir Sayan, Suat Süzer, Erol İlhan, Baki Koçlu ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti. Şimşek, ellerinde 1000’e yakın resim olduğunu ve bunların sadece 37’sini sergilediklerini belirtti.
Açılışa katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise yaptığı konuşmada, “Fotoğraflar geçmişten günümüze bir anıdır. Sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
     Sergide 12 yaşında iken çekilmiş fotoğrafı bulunan 78 yaşındaki Muhsen Aydın’ın protokol üyeleri ile birlikte açılışını yaptığı ‘Fotoğraflarla Mustafakemalpaşa’nın Geçmişi’ sergisi 3 gün açık kalacak.

.