Geri Dön

Fotoğraf ustaları Mustafakemalpaşa’da buluşuyor

05-11-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteği ile Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından ilk kez düzenlenecek olan 1. Ulusal Mustafakemalpaşa-Suuçtu Foto Maratonu için geri sayım

Fotoğraf ustaları Mustafakemalpaşa’da buluşuyor

05-11-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteği ile Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından ilk kez düzenlenecek olan 1. Ulusal Mustafakemalpaşa-Suuçtu Foto Maratonu için geri sayım

     Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteği ile Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından ilk kez düzenlenecek olan 1. Ulusal Mustafakemalpaşa-Suuçtu Foto Maratonu için geri sayım başladı.

Mustafakemalpaşa ve çevresinin doğal, kentsel ve tarihi zenginliklerinin fotoğraf sanatı aracılığı ile kalıcılığını sağlayarak, yöreye ait belgesel fotoğraf birikimi oluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik için tüm hazırlıklar hızla sürüyor.

     Mustafakemalpaşa’da fotoğrafa gönül verenlerin bir araya geldiği Fotoğraf Sanatı Derneği (MKPFOD) üyeleri, foto maraton öncesi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

MKPFOD Başkanı Mustafa İlhan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, 23-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 1. Ulusal Mustafakemalpaşa-Suuçtu Foto Maratonu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

     Çok sayıda fotoğraf ustasını ağırlayacak olan ödüllü yarışmanın 3 gün boyunca paraşüt uçuşlarından, motokros gösterilerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa, doğal güzellikleri, yeşil örtüsü, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle her geçen gün daha çok tanınıyor. Mustafakemalpaşa’nın değerleri bu kez de fotoğraf sanatının etkili görselliği ve sanatçıların farklı bakış açılarıyla objektife yansıyacak. Amacımız, fotoğraf tutkunlarını bu güzel coğrafyada kaynaştırarak,

     Mustafakemalpaşa’nın tanıtımına katkı sağlamaktır. Bu etkinliğe katılarak yörenin sosyal yaşantısı ve kaynaklarını belgelendirecek olan tüm fotoğraf sanatçılarına rahat bir ortamda çalışmaları için her türlü desteği vereceğiz” dedi.

     MKPFOD Başkanı Mustafa İlhan’da Mustafakemalpaşa’nın birçok özelliği ile fotoğraf severler için doğal bir çekim platosu haline geldiğini söylerken, 1. Ulusal Mustafakemalpaşa-Suuçtu Foto Maratonu’na sağladığı katkıdan dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

 

.