Fevzidede Mahallesi iftarda buluştu

09-07-2014 Belediyesi, her yıl Ramazan ayında düzenlediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla

Fevzidede Mahallesi iftarda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, her yıl Ramazan ayında düzenlediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlenen sokak iftarlarının üçüncüsünde Fevzidede mahalleliler bir araya geldi. Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin vatandaşlarla paylaşıldığı iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Mustafa Eren ve Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri, AK Parti Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftardan önce vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurtulan iftarın ardından yaptığı konuşmada; “ Ramazan ayı maneviyatımızın çok önemli unsurlarından biridir. Bizler de bu mübarek ayda kardeşlik sofraları kuruyor, hoşgörü ve sevgiye kapı açıyoruz. Ramazan ayının esenliğini, insanlığı huzura erdiren manevi atmosferini birlikte yaşamanın mutluluğunu duyuyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin kaynaştığı bu sofralara birlik ve beraberlik içinde sahip çıktığımız sürece gönül köprülerimiz sağlamlaşacaktır. Tüm hemşerilerimin Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum” dedi.