Fevzi Dede Mahallesi’nde iftar keyfi

17-07-2013 Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla düzenlediği sokak iftarlarının ilki, Fevzi Dede Mahallesi’nde yapıldı. Fevzi Dede Cami

Fevzi Dede Mahallesi’nde iftar keyfi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla düzenlediği sokak iftarlarının ilki, Fevzi Dede Mahallesi’nde yapıldı. Fevzi Dede Cami önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine; AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Doğan Deniz, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftarda ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. Başkan’dan ‘birlik’ mesajı   İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan ayının yüzyıllardır toplumu bir arada tutarak, kardeşlik kültürünü güçlendirdiğini dile getirdi. Mahalleli ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Birlik ver beraberliğimizi perçinleyen Ramazan-ı Şerif’i Mustafakemalpaşa’da dolu dolu yaşıyoruz. Ramazan’ın bereketini, rahmetini ve muhabbetini paylaşarak toplumsal dayanışmanın en güçlü örneğini yaşıyoruz. Tarih boyunca büyük engelleri birlik beraberlik içinde aştık, güzel işleri el ele vererek hayata geçirdik. Geleceğe de yine böyle hazırlanacağız. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise Mustafakemalpaşalılar ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek; “ Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum” dedi. Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları programı şöyle; 17 Temmuz Çarşamba Hamidiye Mahallesi, 22 Temmuz Pazartesi Lalaşahin Mahallesi, 26 Temmuz Cuma Orta Mahalle, 29 Temmuz Pazartesi Yeni Dere Mahallesi, 31 Temmuz Çarşamba Şeyh Müftü Mahallesi.