Geri Dön

Fettah Can Mustafakemalpaşa’yı salladı

30-10-2012 Pop Müziği’nin başarılı ismi Fettah Can, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu yıl 89. yılı kutlanan 29 Ekim

Fettah Can Mustafakemalpaşa’yı salladı

30-10-2012 Pop Müziği’nin başarılı ismi Fettah Can, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu yıl 89. yılı kutlanan 29 Ekim

Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Fettah Can, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Bu yıl 89. yılı kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyet Özel Konseri’ ile renklendi.
Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Bursalı sanatçı Fettah Can, Cumhuriyet Bayramı’nda verdiği özel konserde şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran binlerce Mustafakemalpaşalı için seslendirdi.
Sahne performansıyla dinleyenlerini tam anlamıyla coşturan ünlü sanatçının şarkılarına 10 bin kişilik hayran korosu eşlik etti.
Havai fişek gösterisi eşliğinde 2 saat sahnede kalan Fettah Can, sanat yaşamına damgasını vuran ‘Boş Bardak’, ‘ Bu Aşkın Katili Sensin’, ‘Duvar’ ‘Işıklı Yol’, ‘Mandalinalar’, ‘Armağan’ ve ‘Oyuncak’ gibi eski ve yeni albümlerinden sevilen şarkılarını söyledi.
Muhteşem konserde sanatçı dostlarının şarkılarına da repertuarında yer veren Fettah Can, gönülleri fethettiği müzik ziyafetinin sonunda alkış yağmuruna tutuldu.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Kazım Karabulut ile birlikte konser sonrası sahneye çıkarak ünlü sanatçıya çiçek takdim etti.
Fettah Can ve ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattığı güzel konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan; “ Hepimiz farklı kulvarlarda Cumhuriyetimizin yüksek idealleri için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Türkiye, 2023 yılı hedefine hızla ilerken, sanatçılarımızda besteleriyle Cumhuriyetimizin 100. yılının şaheserlerini şimdiden hazırlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Ünlü sanatçı da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.
 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.