Fetih Şöleni’nde Mehter coşkusu

30-05-2013 Belediyesi, İstanbul’un fethinin yıl dönümünü Mehter Takımı’nın sahne aldığı özel bir programla kutladı. Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul’un fethinin 560. yılı,

Fetih Şöleni’nde Mehter coşkusu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İstanbul’un fethinin yıl dönümünü Mehter Takımı’nın sahne aldığı özel bir programla kutladı. Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul’un fethinin 560. yılı, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin hazırladığı ‘Fetih Şöleni’ ile kutlandı. Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı. Fetih Şöleni’nde bir konser veren Belediye Mehter Takımı, gösterileriyle geceye renk kattı. Mehter Takımı’nın fethi anlatan marşlarına eşlik eden vatandaşlar, ilgiyle izlenen 2 saatlik coşkuya ortak oldu. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mehter Takımı eğiticisi Yücel Kaydı’ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti.