Fehim Paşa Konağı sahne alıyor

24-03-2016 Belediyesi Bölge Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde seyirci ile buluşuyor. Edebiyatın usta kalemi Turgut Özakman tarafından 1979 yılında yazılan 'Fehim

Fehim Paşa Konağı sahne alıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde seyirci ile buluşuyor. Edebiyatın usta kalemi Turgut Özakman tarafından 1979 yılında yazılan 'Fehim Paşa Konağı' adlı iki perdelik müzikal komedi oyunu, 27 Mart Pazar saat 20.30'da Yalıntaş Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Yönetmenliğini Ziya Kantir'in üstlendiği oyun, Sultan 2. Abdülhamit'in son günlerine ve İstanbul'un meşrutiyet öncesindeki sosyal yaşamına mercek tutuyor. Türk Geleneksel Tiyatrosu'nun çağdaş bir klasiği olan 'Fehim Paşa Konağı'nın galasına tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.