Farkında mısınız eğitim semineri Cuma günü

23-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan “Farkında mısınız?” “Are You Aware?” Gençlik Programı projesi, eğitim semineri

Farkında mısınız eğitim semineri Cuma günü

Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan “Farkında mısınız?” “Are You Aware?” Gençlik Programı projesi, eğitim semineri düzenleniyor.

Ulusal Ajans Gençlik Programları Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri kapsamında hazırlanmış olan “Farkında mısınız?” projesi ile engelli gençler, aileleri ve ilçe halkının engelli vatandaşlara duyarlılığının arttırılması amacıyla eğitim semineri düzenleniyor.
     Proje kapsamında iki aşamada gerçekleştirilecek olan seminerler; ‘Psikolojik destek’ ve ‘engelli bakımı’, ‘hukuki ve sosyal açıdan engelli hakları’ başlıklarından oluşuyor. Engelli aileleri ve engelli bireyler arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için düzenlenecek olan eğitim seminerinin ilki psikolojik destek ve engelli bakımı eğitimi hakkında olacak.

25 Mart 2011 Cuma günü saat 16:00’da ilki gerçekleştirilecek olan eğitim semineri, İbni Sina İlköğretim Okulu Sınıf öğretmenleri Remziye Tetik ve Banu Şen tarafından verilecek. Mustafakemalpaşa Belediye Nikah Salon’un da ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim seminerine ilgi duyan tüm halkın davetli olduğu bildirildi.