Fabrikalarda yangın tatbikatı

21-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ilçede yer alan fabrikalarda muhtemel yangınlara karşı tatbikat düzenledi.       İlçede yer alan Martaş Aş ve Kayseri

Fabrikalarda yangın tatbikatı

İlçede yer alan Martaş Aş ve Kayseri strafor Ambalaj Aş. çalışanlarına yönelik düzenlenen yangın tatbikatlarında; başlangıç yangınlarına müdahale şekilleri, yangın ve yanma nedir, yangın ve yanma çeşitleri nelerdir, söndürme usullerinin neler olduğu hakkında bilgiler verildi.

İki saat süren eğitimlerde çalışan personellere, açık havada temsili olarak çıkarılan yangına müdahale şekli ve yangın söndürme cihazı kullanılarak yangın söndürme eğitimleri tatbikatı gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Ekipleri ilçede yer alan kamu kurum ve kuruluşları, fabrikalar, okullar vb. yerlerden gelen talepler doğrultusunda eğitim ve tatbikatlarını sürdürdüklerini belirtti.

.