Evlilik Okulu’nda seminerler sürüyor

21-02-2013 Belediyesi tarafından evlilik kurumunun sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftlere yönelik açılan ‘Evlilik Öncesi Eğitim Okulu’ seminerleri

Evlilik Okulu’nda seminerler sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından evlilik kurumunun sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftlere yönelik açılan ‘Evlilik Öncesi Eğitim Okulu’ seminerleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle Mustafakemalpaşa’da hayata geçirilen Evlilik Okulu’ndaki seminerler dizisinin ikincisi, 25 Şubat 2013 Pazartesi günü 19.00 -22.00 saatleri arasında Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. Alanlarında uzman isimler olan Reyhan Özkaraman ‘ Aile ve Hukuk’, Murat Çubukçu ‘Aile ve Sağlık’, Eren Öz ‘Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri’ ve Ahmet Yordam ise ‘Sosyal Hayatta Yaşam Becerileri’ konularında kursiyerlere bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bireylere hem kendilerini hem de evleneceği kişiyi daha gerçekçi yönleri ile tanıyıp, değerlendirmelerine yardımcı olacağını söylerken, evlenecek çiftleri seminerlere beklediklerini belirtti. Vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği kurs programı, her ayın son Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve 1 yıl süreyle devam edecek.