Evlilik Okulu’nda 4. ders zili çalıyor

24-04-2013 Belediyesi tarafından evlilik kurumunun sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftler için açılan ‘Evlilik Öncesi Eğitim Okulu’ dersleri

Evlilik Okulu’nda 4. ders zili çalıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından evlilik kurumunun sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftler için açılan ‘Evlilik Öncesi Eğitim Okulu’ dersleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle Mustafakemalpaşa’da hayata geçirilen Evlilik Okulu’na yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Çiftlere mutlu evliliğin sırları ile ilgili ayrıntılı bilgilerin verildiği seminerler dizisinin dördüncüsü, 29 Nisan 2013 Pazartesi günü 19.00 -22.00 saatleri arasında Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. Alanlarında uzman isimler olan Reyhan Özkaraman ‘ Aile ve Hukuk’, Murat Çubukçu ‘Aile ve Sağlık’, Eren Öz ‘Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri’ ve Ahmet Yordam ise ‘Sosyal Hayatta Yaşam Becerileri’ konularında kursiyerlere bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Evlilik Okulu ile insan hayatının en önemli dönüm noktası ve sosyal hayatın en önemli konusu olan evlilik müessesesi hakkında çiftlerin bilinçlendirilmesini ve bu şekilde aile hayatına katkı sağlamayı düşündüklerini dile getirdi. Vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği kurs programı, her ayın son Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve yılsonuna kadar devam edecek.