Esnaftan iftara yoğun ilgi

06-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Ayakkabıcılar Arastası’nda verdiği iftar yemeğinin ardından Şeyhmüftü Mahallesi Camii Sokak’ta verilen iftar yemeği de yoğun ilgi gördü.          İlk etapta

Esnaftan iftara yoğun ilgi

İlk etapta 500 kişilik hazırlanan iftar yemeğine ilgi yoğun olunca ilave oturma düzeni ile birlikte 700 kişiye çıkan yemeğe konuk olarak Ak Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı da katıldı.

Bursa caddesi girişinden başlayarak Şeyhmüftü Camii girişine kadar uzayan oturma düzenin kurulduğu iftar yemeğine çarşı içindeki mağaza ve dükkan sahipleri ile çalışanları katıldı.

Çarşı esnafı için verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde böylesine coşkulu kalabalık bizleri çok memnun etti. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonları daha sık yaparak birlik ve beraberliği daha da pekiştirmeli ve üst seviyeye çıkartmalıyız. Bu vesile ile tüm esnafımızın ve halkımızın ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, ilçeye yaptığı bir önceki ziyaret ile şimdiki ziyareti arasındaki farklardan bahsederek ilçenin güzelleştirilmesi adına yapılan parke ve yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı tebrik etti. Yemeğe katılan ilçe esnafına da referandumla ilgili bilgiler veren Kızılcıklı, oyların “Evet” yönünde kullanılmasının gelecek için son derece önemli olduğunu kaydetti.

.