Esnafa yeni pazar yeri müjdesi

05-03-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle birlikte perşembe günleri kurulan Mustafakemalpaşa’nın en büyük pazarını

Esnafa yeni pazar yeri müjdesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle birlikte perşembe günleri kurulan Mustafakemalpaşa’nın en büyük pazarını gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, esnaflarla görüşerek bol kazançlar diledi. Kapalı pazar yeri esnafının sorunlarının çözülmesi ve vatandaşların daha rahat alış veriş yapmaları için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Kurtulan, yeni pazar alanları oluşturma yönündeki projeleri yeni dönemde hayata geçireceklerini dile getirdi. Başkan Sadi Kurtulan;  “ Yunus Emre Mahallesi’ne yeni bir pazar yeri projemiz var. Bu konudaki tüm çalışmalarımızı hazırladık. Esnafımıza, ürünlerini sadece bir gün değil her gün pazarlayacakları bir alan oluşturacağız. Yeni dönemde Bursa Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte el ele vererek bu modern ve kullanışlı pazar yeri projesini Mustafakemalpaşa’ya kazandıracağız” dedi. Başkan Kurtulan ziyarette esnafların beklenti ve sorunlarını dinlerken, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.