Esnafa teşekkür ziyareti

04-11-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1 Kasım Genel Seçimleri'nin ardından esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu ile birlikte

Esnafa teşekkür ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1 Kasım Genel Seçimleri'nin ardından esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu ile birlikte Esnaf Çarşısı'nı gezen Başkan Sadi Kurtulan, istikrardan yana olan vatandaşlara teşekkür etti. AK Parti'nin Mustafakemalpaşa'daki oy oranını dikkat çekici oranda arttırdığını dile getiren Başkan Kurtulan; " Esnaflar gerçek anlamda Türkiye'nin lokomotifi olan en önemli toplumsal kesimin başında geliyor. Yalnız seçim döneminde değil her zaman esnaflarımızın yanında olduk. Sorunlarını çözme ve gerekli noktalara ulaştırma konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bundan sonrada bu  güçlü bir şekilde sürecek. Seçim öncesinde dolaştığımız esnaflarımızla Mustafakemalpaşa'nın sorunlarını konuşmuş ve partimize destek talebinde bulunmuştuk. Sağ olsun Mustafakemalpaşa  kamuoyu bu seçimde partimize ciddi bir destek verdi. Ahde vefa çerçevesinde ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza 1 Kasım'daki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu'da Mustafakemalpaşa'da %51.7'lik oy oranına ulaştıklarını belirterek; " Seçim sürecinde yanımızda olan, duasını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza partim adına teşekkür ediyorum" dedi.