Esnaf’tan Başkan Kurtulan’a hizmet teşekkürü

15-06-2012 Ayakkabıcılar Çarşısı’nda hizmet veren esnaf, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.      Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nda, Ayakkabıcılar

Esnaf’tan Başkan Kurtulan’a hizmet teşekkürü

Mustafakemalpaşa Ayakkabıcılar Çarşısı’nda hizmet veren esnaf, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nda, Ayakkabıcılar Çarşı’nın restore edilmesine dair alınan olumlu kararın memnuniyetini yaşayan esnaflar, Başkan Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.
     Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı’nın da hazır bulunduğu ziyarete katılan esnaflar adına konuşan Terziler Odası Başkanı Rahmi Ergü, Ayakkabıcılar Çarşısı’nda uzun yıllardır duyulan yenilenme ihtiyacı için düğmeye basan Başkan Kurtulan’a teşekkür etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ayakkabıcılar Çarşısı’nın mevcut çatılarının sökülerek, arastanın tamamının yeni bir çatı ile kapatılacağını, iç kısımlarda ise çeşitli restore çalışmaları yapılacağını kaydetti.

Çalışmalara en kısa sürede başlamayı planladıklarını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap vermenin sorumluluğunu her zaman omuzlarımızda hissediyoruz. Esnaflarımızla birlikte çarşımızı Mustafakemalpaşa’nın vitrini yapacağız” dedi.

.