Esnaf Odalarından Ziyaret

06-05-2009 Odaları Başkanları Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu. 06 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 16:30’da Belediyeyi ziyarette bulunan Esnaf Odaları Başkanlarını

Esnaf Odalarından Ziyaret

Esnaf Odaları Başkanları Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu.

06 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 16:30’da Belediyeyi ziyarette bulunan Esnaf Odaları Başkanlarını Encümen Odasında karşılayan Başkanımız Sadi Kurtulan “ İlçenin ekonomisine katkı sağlayan en önemli kuruluşlarsınız. Bana verdiğiniz sorumluluk ve hakla sizleri temsil ediyorsam, hep beraber ilçemizi ekonomik anlamda kalkındıracak projelere birlikte imza atacağız. Esnaf Odalarının Belediye’den ne isteği varsa Belediye olarak seferber olmaya hazırız. Kaybedilenleri telafi etmek zor ama bundan sonra hep birlikte kazandıracağız “ dedi.

Daha sonra söz alan Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sinan Uyguç “Öncelikle yeni görevinizin memlekete hayırlı olmasını diliyorum. Odamız adına her türlü desteği vermeye hazırız. Önemli olan Mustafakemalpaşa’nın geleceğidir. Bizler her konuda sizin yanınızdayız. En kısa zamanda birlik ve beraberlikle 5 yıllık süre içerisinde halkımızın beklediği projeleri halkımızla buluşturacağız. Bu projelerimizden en önemlisi sizlerinde bildiği gibi ilçemize yapmayı planladığımız ve şuan inşaat aşamasında olan Esnaf Sarayımız. Birçok esnafımızın, sosyal kuruluşlarımızın içerisinde faaliyette bulunacağı aynı zamanda ilçemizin büyük bir eksikliğini tamamlayacağı bir adet düğün salonunun yer aldığı projemiz tamamlandığında ilçemize güzel bir hizmet kazandırmış olacağız. Bu konuda sizlerinde desteğinizi bekliyoruz ve görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.