Erzincan’da şampiyonun adıDavut Kaplan oldu

05-04-2010 yapılan Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcusu Davut Kaplan, şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Mustafakemalpaşa Belediyespor Milli sporcusu Davut Kaplan, Erzincan’da yapılan Üniversiteler

Erzincan’da şampiyonun adıDavut Kaplan oldu

Erzincan’da yapılan Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcusu Davut Kaplan, şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Milli sporcusu Davut Kaplan, Erzincan’da yapılan Üniversiteler Arası Karate Şampiyonası’nda çıktığı 5 maçı da kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda ‘Milli Takım’ seçme niteliği taşıyan Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcular, temmuz ayında Montecarlo’da yapılacak olan Üniversitelerarası Dünya Şampiyonası’na gidecek.

Milli Antrenör Necip Kaplan’ın antrenörlüğünde şampiyonaya hazırlanarak Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil eden Davut Kaplan’ı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da tebrik ederek, önümüzdeki aylarda yapılacak olan dünya şampiyonasında başarılar diledi.