Eren Başkan Yardımcılığı’na Atandı

19-10-2009 Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekâleten atanan Mustafa Eren, bakanlığa yapılan başvurunun onaylanması ile dördüncü başkan yardımcısı olarak belediyemizde göreve başladı. İlçe nüfusunun

Eren Başkan Yardımcılığı’na Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekâleten atanan Mustafa Eren, bakanlığa yapılan başvurunun onaylanması ile dördüncü başkan yardımcısı olarak belediyemizde göreve başladı.

İlçe nüfusunun artmasıyla birlikte belediyemiz norm kadro gereği ihtiyaç duyulan dördüncü Başkan Yardımcılığı kadrosu 16 Ekim 2009 Cuma günü Mustafa Eren’in göreve başlaması ile dolmuş oldu.

Bizlerde belediye ailesi olarak Başkan Yardımcımız Mustafa Eren’e tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.